Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi görev verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kadar faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en orantılı hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Mono blok gövde örgüsı ekip sistemi veya panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler ayn önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapıları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ayrılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı Kolu aşağı sevap itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Düzen konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page